Over Liberté

Wie zijn wij?

Liberté is een franse vertaling van het woord vrijheid. Wanneer mensen onder bewind komen te staan, zijn ze niet meer vrij om te doen en laten wat ze willen op het gebied van financiën. Wel krijgen onze cliënten een andere vorm van vrijheid en rust terug. Rust in de hoofd en in de geest. Door het creëren van deze rust kunnen onze cliënten zich richten op andere zaken. Het volledig ontzorgen is dan ook ons motto.

Liberté bestaat uit een klein team bewindvoerders. Al onze bewindvoerders zijn HBO opgeleid. Liberté bewindvoering en budgetbeheer behartigt de financiële belangen van mensen die dat zelf niet of voldoende meer kunnen. 

Naast Nederlands en Engels staan wij u ook in het Papiaments, Spaans en Arabisch te woord.

Wij zijn gespecialiseerd in cliënten met problematische schulden, GGZ problematiek, (licht) verstandelijke beperking en psychogeriatrie.

Liberté beschikt over een breed netwerk van verwijzende instellingen en ondersteunende specialisten. Wij zijn hierdoor in staat om de juiste financiële zorg te verlenen aan onze cliënten waarvan wij vinden dat iedereen hier recht op heeft.

Liberté bewindvoering en budgetbeheer is gevestigd in Almere. Vanuit Almere ondersteunen wij momenteel cliënten in de gehele provincies Flevoland, Noord-Holland, Zuid-Holland en Gelderland. Onze cliënten wonen onder andere in Amsterdam, Almere, Rotterdam, Arnhem en alle omliggende gemeenten.


Contact

Heeft u meer informatie nodig over onze diensten of voor een vrijblijvend adviesgesprek?